logo

Copii și zâmbete

Zâmbete luminoase ca un soare.
AITA

AITA

S. e o hărnicuță. Nu m-a primit în încăpere până nu a dat cu mătura. Apoi s-a apucat de făcut mâncare. Cea mai bună mâncare de fasole. Și pui. Câteodată e visătoare. Însă, de cele mai multe ori, râde.

AITA

AITA

Nicolas are un tricou cu Spiderman. Spiderman e mic copil pe lângă Nicolas. Nu a stat locului mai mult de zece secunde. E mereu în mișcare și orice ar face, râde mereu. Aleargă și râde.

AITA

AITA

Cu Remus poți să stai la povești și să servești un ceai. O să-ți povestească de animale, îi plac foarte mult. Cel mai mult îi place un… ursuleț.

AITA

AITA

Maria nu se oprește din cântat. Cel mai mult îi plac tobele, dar nu avea acum decât o tamburină. Și îi mai place și trompeta. Louis Armstrong ar fi fost invidios dacă ar fi ascultat-o. Când nu cântă, Maria citește sau joacă roluri… acum era un pirat.

AITA

AITA

V. ar vrea să se joace mereu cu mașina de pompieri, dar când nu e salvator e un copil jucăuș și zâmbitor. Și foarte curios, are ochii mari și iscoditori.

Și tu poți ajuta copii cu autism să zâmbească! Direcționează 2% câtre AITA. Poți descărca formularul de aici: www.autism-aita.ro/library/files/formular-230-2-la-suta-2015-anaf-aita.pdf

Am înlocuit unele nume sau nu le-am trecut din motive de confidențialitate, dar zâmbetele sunt ale lor. Aici sunt doar câțiva dintre aceşti copii frumoși, cu zâmbete frumoase și luminoase, dar mai sunt. Eu direcționez 2% către AITA, sunt alături de zâmbetul acestor copii.

  • Share

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *